Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 43, 2022)

Geplaatst op zondag 13 november 2022 @ 18:16 , 29 keer bekeken

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast behoorlijk wat nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo is nu de gloednieuwe fantasyserie The Bastard Son & The Devil Himself (2021– ) te zien, net als de achtdelige horrorserie Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities (2022– ). Ook voegt Netflix deze week het langverwachte derde seizoen toe van de Scandinavische serie Karppi (2018– ).

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

  1. Big Mouth (2017– )
  2. Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities (2022– )
  3. Karppi (2018– )
  4. Family Reunion (2019– )
  5. The Bastard Son & The Devil Himself (2021– )

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Big mouth 2017

Big Mouth is een surrealistische coming of age animatie en volgt de avonturen van puberende tieners. Centraal staan de beste vrienden Nick Birch en Andrew Glouberman, die laten zien hoe de puberteit het leven van jongens totaal verandert. Ze worden bijgestaan door hun vrienden en krijgen te maken met een aantal bovennatuurlijke wezens, zoals The Hormone Monster en The Ghost Of Duke Ellington.

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities 2022

Anthologieserie waarvan alle acht afleveringen, elk een uniek verhaal, in zekere zin gerelateerd zijn aan het klassieke horrorgenre, met choqueergehalte. Twee episodes zijn gebaseerd op korte verhalen die de beroemde regisseur en Oscarwinnaar Guillermo del Toro, ook creatief ontwikkelaar van deze serie, zelf heeft geschreven; de overige zijn originele werken van andere filmmakers. Dit levert een gevarieerde collectie aan sinistere verhalen af, elk met een persoonlijke introductie van Del Toro zelf.

Karppi 2018

Slechts enkele maanden na het tragische verlies van haar man onderzoekt een rechercheur van een Fins politieteam, Sofia Karppi, de moord op een vrouw die banden heeft met een bouwbedrijf in Helsinki. Het lichaam is aan de kust begraven. Al snel verdenken Sofi en haar nieuwe partner de ontevreden ex-cliënt van het slachtoffer. Ondertussen moet Sofi ook haar twee kinderen zonder vader op zien te voeden.

Family reunion 2019

Cocoa McKellan is een vrijgevochten moeder uit Seattle. Voor een familiereünie komt ze samen met haar echtgenoot Moz en hun vier kinderen over vanuit Seattle naar het platteland van Georgia. Om dichter bij hun familie te zijn besluiten ze te blijven en verhuizen ze. Maar hun stadse gewoonten botsen al snel met het zuidelijke leven en hun traditionele grootouders.

The bastard son and the devil himself 2021

De zestienjarige Nathan is de buitenechtelijke zoon van 's werelds gevaarlijkste heks, die een dodelijk bloedbad heeft veroorzaakt. Uit angst dat hij in de voetsporen van zijn vader zal treden, wordt Nathan zijn hele jeugd lang nauwlettend in de gaten gehouden. Terwijl de grenzen tussen 'goed' en 'slecht' vervagen, zal Nathan samen met de ondeugende Annalise en de charismatische Gabriel snel ontdekken wie hij werkelijk is. Terwijl hij klem zit tussen twee strijdende clans, probeert hij zo zijn plek in de wereld te vinden — alsmede zijn toverkrachten.

 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: