De 5 beste nieuwe series op Netflix (week 42, 2022)

Geplaatst op maandag 07 november 2022 @ 18:13 , 29 keer bekeken

et is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast behoorlijk wat nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo is nu een gloednieuw seizoen te zien van Barbaren (2020– ), net als de waargebeurde miniserie From Scratch (2022– ). Ook voegt Netflix deze week de gloednieuwe dramaserie Notre Dame, la part du feu (2022) toe.

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

  1. Unsolved Mysteries (2020– )
  2. Barbaren (2020– )
  3. From Scratch (2022– )
  4. Notre Dame, la part du feu (2022)
  5. 28 Days Haunted (2022– )

Unsolved Mysteries 2020

Unsolved Mysteries toont meeslepende, karaktergestuurde verhalen die zijn geworteld in de ervaringen van gewone mensen die het ondenkbare hebben meegemaakt. Van het trauma van een onverklaarbare verdwijning of gruwelijke dood van een geliefde tot de schok van een bizarre paranormale ontmoeting. Naast detectives en journalisten bieden familieleden aanwijzingen, presenteren ze theorieën en identificeren ze verdachten, in de hoop dat één kijker de sleutel in handen heeft om het mysterie op te lossen.

Barbaren 2020

Verscheurd tussen het machtige rijk dat hem heeft grootgebracht en zijn eigen stammen, leiden de tegenstrijdige loyaliteiten van een Romeinse officier tot een epische historische botsing.

From Scratch 2022

Een Amerikaanse vrouw wordt verliefd op een Siciliaanse man tijdens haar studie in Italië.

Notre Dame, la part du feu 2022

In 2019 werd de wereld opgeschrikt door een grote brand in de Notre Dame-kathedraal in Parijs. Deze miniserie vertelt gefictionaliseerde verhalen van verschillende mensen die de avond en opvolgende nacht van de brand, op 15 april 2019, van dichtbij meemaakten. De impact van de brand op een aantal brandweervrouwen en -mannen die zich direct in de vuurlinie begaven wordt vooral uitgelicht.

28 days haunted 2022

Drie teams brengen elk 28 dagen door op enkele van Amerika's meest spookachtige locaties voor een paranormaal experiment gebaseerd op de theorieën van Ed en Lorraine Warren.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: